Kedves Látogatók!
Az idei szezonunk szept. 28-ig tart onnantól a légváraink eladók,
hogy a következő évben még jobb és szebb légvárakat lehessen
bérelni a gyerkőcöknek. Amennyiben ez a lehetőség érdekel kérlek, keressél bizalommal.
Köszönjük az idei szezont a napsütéses órák száma remek volt :)
Találkozunk 2020 tavaszán.

 

Egy kicsit rólunk

 
   

Családi vállalkozásunk azzal a legfőbb céllal indult, hogy az általunk bérbe adott légvárak önfeledt szórakozást és maradandó élmény nyújtsanak minden gyermek számára.
Mint minden szülőnek nekünk is az a legfontosabb, hogy gyermekeink álmát valóra váltsuk. Elsősorban olyan légvárakat, csúszdás ugrálókat, felfújható játékokat kínálunk, amik családi összejövetelekre, gyermekzsúrokra, születésnapokra, iskolai, óvodai, bölcsődei rendezvényekre-évzáróra, nagyszerű kikapcsolódás nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Most már nem csak a fent említett rendezvényekre, hanem esküvőkre, keresztelőkre, céges gyermeknapokra, falunapokra is megrendelhető szolgáltatásaink közé tartozik a légvár, vagy ugráló vár bérbeadása.
A felfújható légvárak, ugrálók könnyen telepíthető játékok ezért nem jelent problémát, ha az időjárás közbe szól rendezvényének, mivel játékainkat próbáltuk úgy megválogatni, hogy azt, ha úgy adódik a nappaliban vagy akár a garázsban is fel lehessen állítani.

Születésnapokra, családi összejövetelekre is bérelhet már olyan légvárat, mely 3-10 gyermek befogadására képes, könnyen kezelhető, s a bérleti díja sem drága. A helyszínre szállítás egyszerű, mivel egy személyautó csomagtartójában könnyen elfér, a felállítás, üzemeltetés a bérlő feladata, amelyet egy személy egyedül is elvégezhet.

Miért éppen az ugráló várak?

  • Egyszerűen és gyorsan szállíthatóak
  • Látványosak
  • Szabadtéri rendezvényeken vagy akár zárt téren is egyaránt használható

Rugalmas kiszolgálásra törekszünk ügyelve arra, hogy mindig teljesíteni tudjuk megrendelőink kérését, kívánságait. Nagy hangsúlyt fektetünk a magasabb színvonal elérésére, a folyamatos fejlesztésre, bővítésre és a biztonságra.
Keressen minket bizalommal!Kapcsolat

Üzemeltető: L és R 2006 Kft.
Szigetszentmiklós Ifjúság útja 16.
Adószám: 13827719-2-13

A felfújható légvárak átvételi helyszíne:
2310 Szigetszentmiklós Ifjúság útja 16.
(Miklós Plázában a földszinten találtok meg minket.)

E-mail: info@legvarpalota.hu
Telefon: +36 20 555 0210
Fax: +36 24 44 52 33


Térkép:

 


Szigetszentmiklós, Szigethalom, Csepel, Soroksár, Taksony, Dunaharaszti, Tököl, Dunavarsány, Alsónémedi, Áporka, Délegyháza, Diósd, Halásztelek, Kiskunlacháza, Majosháza, Ócsa, Szigetszentmiklós-Lakihegy, Szigetcsép, Budaörs, Budafok, Nagytétény, Dabas, Dömsöd, Érd, Bugyi, Gyál, Inárcs, Ráckeve, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Törökbálint, Vecsés, Biatorbágy, Lórév, Makád, Szigetbecse, Pesterzsébet, Dél-Pest, Üllő, Tas, Tárnok, Herceghalom, Csömör, Ecser, Gyömrő, Kakucs, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Pusztazámor, Sóskút, Solymár, Százhalombatta, Bicske, Budajenő, Budakalász, Bsudakeszi, Dunakeszi, Ecser, Fót, Gödöllő, Hernád, Kerepestarcsa, Monor, Perbál, Piliscsaba, Pomáz, Szada, Szentendre, Táborfalva, Tinnye, Üröm, Vasad, Veresegyháza, Zsámbék, Csepel-sziget, Pest megye