T. Érdeklődők! Október 20-tól november 13-ig
CSAK EMAILEN vagyunk elérhetőek!
Megértésüket köszönjük!

Illetve, az idei szezonban már nem tudunk légvárakat kiadni.
Légváraink eladóvá váltak kizárólag családi használatra.
További információt lásd lentebb.
(a légvárak használtak, de jó állapotban vannak)

 

Kedves Anyukák és Apukák, Nagyszülők!

SZEREZZEN ÖRÖMET, GYERMEKEINEK, UNOKÁINAK, TEGYE EMLÉKEZETESSÉ AZ ÜNNEPLÉS PERCEIT LÉGVÁR BÉRLÉSSEL.

 

 

Megérkeztek az új
csúszdás ugrálók!!!

 
 

Családi vállalkozásunk azzal a legfőbb céllal indult, hogy az általunk bérbe adott légvárak önfeledt szórakozást és maradandó élmény nyújtsanak minden gyermek számára.
Mint minden szülőnek nekünk is az a legfontosabb, hogy gyermekeink álmát valóra váltsuk. Elsősorban olyan légvárakat, csúszdás ugrálókat, felfújható játékokat kínálunk, amik családi összejövetelekre, gyermekzsúrokra, születésnapokra, iskolai, óvodai, bölcsődei rendezvényekre-évzáróra, nagyszerű kikapcsolódás nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Most már nem csak a fent említett rendezvényekre, hanem esküvőkre, keresztelőkre, céges gyermeknapokra, falunapokra is megrendelhető szolgáltatásaink közé tartozik a légvár, vagy ugráló vár bérbeadása.
A felfújható légvárak, ugrálók könnyen telepíthető játékok ezért nem jelent problémát, ha az időjárás közbe szól rendezvényének, mivel játékainkat próbáltuk úgy megválogatni, hogy azt, ha úgy adódik a nappaliban vagy akár a garázsban is fel lehessen állítani.

Születésnapokra, családi összejövetelekre is bérelhet már olyan légvárat, mely 3-10 gyermek befogadására képes, könnyen kezelhető, s a bérleti díja sem drága. A helyszínre szállítás egyszerű, mivel egy személyautó csomagtartójában könnyen elfér, a felállítás, üzemeltetés a bérlő feladata, amelyet egy személy egyedül is elvégezhet.

Miért éppen az ugráló várak?

  • Egyszerűen és gyorsan szállíthatóak
  • Látványosak
  • Szabadtéri rendezvényeken vagy akár zárt téren is egyaránt használható

Rugalmas kiszolgálásra törekszünk ügyelve arra, hogy mindig teljesíteni tudjuk megrendelőink kérését, kívánságait. Nagy hangsúlyt fektetünk a magasabb színvonal elérésére, a folyamatos fejlesztésre, bővítésre és a biztonságra.
Keressen minket bizalommal!


Szigetszentmiklós, Szigethalom, Csepel, Soroksár, Taksony, Dunaharaszti, Tököl, Dunavarsány, Alsónémedi, Áporka, Délegyháza, Diósd, Halásztelek, Kiskunlacháza, Majosháza, Ócsa, Szigetszentmiklós-Lakihegy, Szigetcsép, Budaörs, Budafok, Nagytétény, Dabas, Dömsöd, Érd, Bugyi, Gyál, Inárcs, Ráckeve, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Törökbálint, Vecsés, Biatorbágy, Lórév, Makád, Szigetbecse, Pesterzsébet, Dél-Pest, Üllő, Tas, Tárnok, Herceghalom, Csömör, Ecser, Gyömrő, Kakucs, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Pusztazámor, Sóskút, Solymár, Százhalombatta, Bicske, Budajenő, Budakalász, Bsudakeszi, Dunakeszi, Ecser, Fót, Gödöllő, Hernád, Kerepestarcsa, Monor, Perbál, Piliscsaba, Pomáz, Szada, Szentendre, Táborfalva, Tinnye, Üröm, Vasad, Veresegyháza, Zsámbék, Csepel-sziget, Pest megye