Az idei szezonunkat március végétől kezdjük
addig is ha szeretnétek légvárat bérelni keressetek
telefonon vagy emailen minket!
Honlapunkat folyamatosan frissítjük a bérelhető
légvárakkal. Sok újdonsággal készülünk.

Amit érdemes tudni egy légvár bérléséről

Az évek során rengetek kérdés merült fel, amire mindig nagyon szívesen válaszolunk, de ha megengedik, akkor egy kis segítséget adnánk így a honlapon keresztül.

 • Hogyan tudok bérelni?
  Vagy telefonon egyeztetünk vagy emailen akár itt a honlapon is le tudják adni a megrendelést.

 • Mi történik, ha rossz lesz az idő? Vagy beteg lesz a gyerek? stb.
  Felszoktuk azt ajánlani, hogyha az idő esetleg nem megfelelő a program lebonyolításához, akkor elvihetik a légvárat, és ha nem használják, akkor természetes visszaadjuk a pénzt.
  Sajnos erről senki sem tehet és lássuk be a mostani időjárás elég szeszélyes. Ha pedig betegség, akkor jobbulást kívánunk :)

 • Mekkora egy légvár, hogyan tudom elszállítani?
  Egy légvár összehajtott állapotban akkora, mint kb. egy nagyobb sportzsák. Súlya kb. 10-15 kg. Kényelmesen elfér bármilyen típusú gépkocsi csomagtartójában.

 • Mik tartoznak a légvárhoz?
  Minden légvárhoz adunk egy takarófóliát, amit a fűre kell rátenni és arra kell a légvárat felfújni. Ennek tisztasági okai vannak, és a gyerekek zoknija sem lesz füves-sáros. Valamint a motort és a rögzítő vasakat. Minden esetben a legfontosabb, hogy a motor és a rögzítő meglegyen, mert ha ezek nincsenek, nem lehet a légvárat használni.

 • Hogyan kell felállítani? Tudom én majd a férjem nélkül felállítani és elcsomagolni?
  Természetesen. Nagyon egyszerű dolog elsőre kicsit nagynak tűnik, de nagyon könnyű felállítani és elcsomagolni. Részletes leírás itt: Néhány videó a felállításról: Videó a felállításról: Itt!

  Az elcsomagolásban pedig a gyerekek is szeretnek,részt venni mivel rá tudnak ugrani és a levegőt kiszorítani belőle. Ha ez megvan, akkor visszalehet tenni a zsákjába.

 • Mit jelent a bérlésnél, hogy 1 nap és hétvége? Mi van akkor, ha vasárnapra szeretném?
  Az utóbbi években 90%-ban mindig szombaton rendeztek szülinapot vagy egyéb összejövetelt. Ezért van úgy írva a megrendelésnél, hogyha pl. szombaton lesz a "buli" akkor már pénteken délelőtt vagy délután érte lehet jönni a légvárért vagy akár szombat reggel is kinek mi a kényelmes. Egyeztetünk, egy időpontot előre mi biztosan ott leszünk akkor és át tudjuk adni a légvárat. Vasárnap reggel 10-ig szoktuk kérni a légvár visszavitelét. Így egy nap a bérlés. Ha meg marad vasárnap is egész napra, akkor hétvégi árat fogunk számolni.

 • A helyszínem meg tudom nézni, hogy befér-e légvár az udvarba?
  Igen van lehetőség arra is, hogy felfújjuk és meg lehet nézni, és ha mégsem jó, akkor lehet másikat választani. (Persze csak ha nincs kiadva)

 • Mi történik, ha elszakad?
  Ahogyan minden más ez is használati tárgy és használódik, előfordul, hogy egy két helyen van egy kis lyuk, de igyekszünk mindig átnézni a légvárakat kiadás előtt. Az elmúlt években viszont egyre többször volt az probléma, hogy a felnőttek cigarettával közel mentek a légvárhoz és a hamu kiégette a légvárat. Ez egy szinte észrevehetetlen lyukat csinál a légváron. Sajnos ezt mi sem látjuk mindig, ezért ha ilyen van akkor azonnal kérünk szépen egy telefont, hogy nem nálunk történt a szakadás.

Szigetszentmiklós, Szigethalom, Csepel, Soroksár, Taksony, Dunaharaszti, Tököl, Dunavarsány, Alsónémedi, Áporka, Délegyháza, Diósd, Halásztelek, Kiskunlacháza, Majosháza, Ócsa, Szigetszentmiklós-Lakihegy, Szigetcsép, Budaörs, Budafok, Nagytétény, Dabas, Dömsöd, Érd, Bugyi, Gyál, Inárcs, Ráckeve, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Törökbálint, Vecsés, Biatorbágy, Lórév, Makád, Szigetbecse, Pesterzsébet, Dél-Pest, Üllő, Tas, Tárnok, Herceghalom, Csömör, Ecser, Gyömrő, Kakucs, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Pusztazámor, Sóskút, Solymár, Százhalombatta, Bicske, Budajenő, Budakalász, Bsudakeszi, Dunakeszi, Ecser, Fót, Gödöllő, Hernád, Kerepestarcsa, Monor, Perbál, Piliscsaba, Pomáz, Szada, Szentendre, Táborfalva, Tinnye, Üröm, Vasad, Veresegyháza, Zsámbék, Csepel-sziget, Pest megye