Kedves Látogatók!
Az idei szezonunk szept. 28-ig tart onnantól a légváraink eladók,
hogy a következő évben még jobb és szebb légvárakat lehessen
bérelni a gyerkőcöknek. Amennyiben ez a lehetőség érdekel kérlek, keressél bizalommal.
Köszönjük az idei szezont a napsütéses órák száma remek volt :)
Találkozunk 2020 tavaszán.

Amit érdemes tudni egy légvár bérléséről

Az évek során rengetek kérdés merült fel, amire mindig nagyon szívesen válaszolunk, de ha megengedik, akkor egy kis segítséget adnánk így a honlapon keresztül.

 • Hogyan tudok bérelni?
  Vagy telefonon egyeztetünk vagy emailen akár itt a honlapon is le tudják adni a megrendelést.

 • Mi történik, ha rossz lesz az idő? Vagy beteg lesz a gyerek? stb.
  Felszoktuk azt ajánlani, hogyha az idő esetleg nem megfelelő a program lebonyolításához, akkor elvihetik a légvárat, és ha nem használják, akkor természetes visszaadjuk a pénzt.
  Sajnos erről senki sem tehet és lássuk be a mostani időjárás elég szeszélyes. Ha pedig betegség, akkor jobbulást kívánunk :)

 • Mekkora egy légvár, hogyan tudom elszállítani?
  Egy légvár összehajtott állapotban akkora, mint kb. egy nagyobb sportzsák. Súlya kb. 10-15 kg. Kényelmesen elfér bármilyen típusú gépkocsi csomagtartójában.

 • Mik tartoznak a légvárhoz?
  Minden légvárhoz adunk egy takarófóliát, amit a fűre kell rátenni és arra kell a légvárat felfújni. Ennek tisztasági okai vannak, és a gyerekek zoknija sem lesz füves-sáros. Valamint a motort és a rögzítő vasakat. Minden esetben a legfontosabb, hogy a motor és a rögzítő meglegyen, mert ha ezek nincsenek, nem lehet a légvárat használni.

 • Hogyan kell felállítani? Tudom én majd a férjem nélkül felállítani és elcsomagolni?
  Természetesen. Nagyon egyszerű dolog elsőre kicsit nagynak tűnik, de nagyon könnyű felállítani és elcsomagolni. Részletes leírás itt: Néhány videó a felállításról: Videó a felállításról: Itt!

  Az elcsomagolásban pedig a gyerekek is szeretnek,részt venni mivel rá tudnak ugrani és a levegőt kiszorítani belőle. Ha ez megvan, akkor visszalehet tenni a zsákjába.

 • Mit jelent a bérlésnél, hogy 1 nap és hétvége? Mi van akkor, ha vasárnapra szeretném?
  Az utóbbi években 90%-ban mindig szombaton rendeztek szülinapot vagy egyéb összejövetelt. Ezért van úgy írva a megrendelésnél, hogyha pl. szombaton lesz a "buli" akkor már pénteken délelőtt vagy délután érte lehet jönni a légvárért vagy akár szombat reggel is kinek mi a kényelmes. Egyeztetünk, egy időpontot előre mi biztosan ott leszünk akkor és át tudjuk adni a légvárat. Vasárnap reggel 10-ig szoktuk kérni a légvár visszavitelét. Így egy nap a bérlés. Ha meg marad vasárnap is egész napra, akkor hétvégi árat fogunk számolni.

 • A helyszínem meg tudom nézni, hogy befér-e légvár az udvarba?
  Igen van lehetőség arra is, hogy felfújjuk és meg lehet nézni, és ha mégsem jó, akkor lehet másikat választani. (Persze csak ha nincs kiadva)

 • Mi történik, ha elszakad?
  Ahogyan minden más ez is használati tárgy és használódik, előfordul, hogy egy két helyen van egy kis lyuk, de igyekszünk mindig átnézni a légvárakat kiadás előtt. Az elmúlt években viszont egyre többször volt az probléma, hogy a felnőttek cigarettával közel mentek a légvárhoz és a hamu kiégette a légvárat. Ez egy szinte észrevehetetlen lyukat csinál a légváron. Sajnos ezt mi sem látjuk mindig, ezért ha ilyen van akkor azonnal kérünk szépen egy telefont, hogy nem nálunk történt a szakadás.

Szigetszentmiklós, Szigethalom, Csepel, Soroksár, Taksony, Dunaharaszti, Tököl, Dunavarsány, Alsónémedi, Áporka, Délegyháza, Diósd, Halásztelek, Kiskunlacháza, Majosháza, Ócsa, Szigetszentmiklós-Lakihegy, Szigetcsép, Budaörs, Budafok, Nagytétény, Dabas, Dömsöd, Érd, Bugyi, Gyál, Inárcs, Ráckeve, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Törökbálint, Vecsés, Biatorbágy, Lórév, Makád, Szigetbecse, Pesterzsébet, Dél-Pest, Üllő, Tas, Tárnok, Herceghalom, Csömör, Ecser, Gyömrő, Kakucs, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Pusztazámor, Sóskút, Solymár, Százhalombatta, Bicske, Budajenő, Budakalász, Bsudakeszi, Dunakeszi, Ecser, Fót, Gödöllő, Hernád, Kerepestarcsa, Monor, Perbál, Piliscsaba, Pomáz, Szada, Szentendre, Táborfalva, Tinnye, Üröm, Vasad, Veresegyháza, Zsámbék, Csepel-sziget, Pest megye